Net-echt
concrete design quality products


Designlabel Net-Echt

De meubelen van designlabel Net-Echt lijken van beton maar ze zijn lichtgewicht, oersterk en duurzaam. De betonlook banken en tafels van Net-Echt wisselen moeiteloos van plaats en gaan eindeloos mee door het tijdloze design en het sterke materiaal. Het Net-Echt designconcept is ontworpen vanuit de overtuiging dat echt genieten van het leven compromisloos moet zijn. De meubelen zijn minimalistisch qua vorm, maar ruimte vullend qua uitstraling. Soms letterlijk: alle ontwerpen worden handgemaakt zonder mal in vrijwel iedere wenselijke afmeting. De enige overeenkomst die het materiaal met echt beton heeft, is de uitstraling: rustig, natuurlijk en tijdloos. Alle Net-Echt collecties zijn ontworpen voor binnen- en buitengebruik en zijn eenvoudig te reinigen.


Gemak dient het leven

De Net-Echt meubelen met beton uitstraling zijn bedoeld om het levensgenieters gemakkelijk te maken. De betonlook meubelen laten zich in no-time verplaatsen, zijn eenvoudig schoon te maken en zijn wars van machtspelletjes met Moeder Natuur. Het voordeel van de Net-Echt betonlook meubelen is dus niet alleen de uitstraling maar ook het duurzame karakter van het materiaal.


Bezoek onze showroom

Net-echt - Industrieweg 13a - 4104 AP Culemborg Netherlands

Maak een afspraak, mail naar info@net-echt.nlNet-Echt beton

Hoe het kan dat de meubelen van Net-Echt lichtgewicht zijn en toch de betonlook hebben? Het ‘beton’ is een glasvezelversterkte polymeer-composiet op basis van polyesterhars. Het materiaal is 100% niet capillair, waardoor er geen vocht en vuil binnendringt. Dankzij de handmatige afwerking krijgt het de rustige en natuurlijke uitstraling van echt beton. 


Op maat

Bekijk de Net-Echt tuinsets, loungesets en tafels op de website. Ook voor maatwerk betonlook meubelen voor retail-, horeca- of andere zakelijke projecten, kan Net-Echt een exclusief ontwerp maken en produceren.