Tafels

Net-Echt betonnen tafels

Want stijlvolle maatwerk betonnen tafels raken nooit uit de mode

Van relaxte zondagse lunches tot bourgondische zomeravonden: de betonnen tuintafels van Net-Echt zijn gemaakt voor mensen die stijlvol maar ongecompliceerd van het leven genieten.  Net-Echt maakt al bijna 20 jaar maatwerk betonlook tafels volgens een eigen recept.  De Net-Echt tafels met beton uitstraling zijn in vrijwel iedere afmeting te maken en licht van gewicht. De oersterke tafels kunnen probleemloos jarenlang buitenstaan: vuil en vocht kunnen het materiaal niet binnendringen. Hierdoor is ook het schoonmaken van de Net-Echt beton tafel eenvoudig. Dus met een beton tafel van Net-Echt wel de looks maar niet de lasten van beton!


Brutus classic

info Brutus classic
Brutus classic-Tafels

Brutus lite

info Brutus lite
Brutus lite-Tafels

Model 2

info Model 2
Model 2-Tafels

Model 2 lite

info Model 2 lite
Model 2 lite-Tafels

T-3

info T-3
T-3-Tafels

K-4

info K-4
K-4-Tafels

K-4 Lite

info K-4 Lite
K-4 Lite-Tafels

Zwaluw

info Zwaluw
Zwaluw-Tafels

Tompouce

info Tompouce
Tompouce-Tafels

UFO

UFO-Tafels

LT1 Loungetafel

info LT1 Loungetafel
LT1 Loungetafel-Tafels

VE1 Tafel

VE1 Tafel-Tafels

De betonlook geeft de tafels een stijlvolle uitstraling die te combineren is met zowel klassieke als moderne stoelen. De tafels krijgen de eigenzinnige betonlook dankzij de handmatige afwerking. Het tijdloze design en het oersterke materiaal maken de Net-Echt tafels één van de duurzaamste tuinmeubelen van dit moment. Bovendien lijkt het alsof de tafels van beton zijn maar zijn ze zeer licht: een tafel van 3 meter weegt slechts 70 kilo.

All weather
De betonlook Net-Echt tafels kunnen het hele jaar door buiten staan dankzij het materiaal dat 100% niet capillair  is. Hierdoor kan er geen vocht of vuil in de tafel dringen en is de tafel bovendien eenvoudig met een doekje af te nemen. Dus wel een betonlook tafel maar geen angst dat het weer zijn sporen achterlaat. 

Maatwerk 
Het voordeel van het materiaal dat Net-Echt gebruikt is dat er geen mal nodig is om een tafel te maken. Dit maakt vrijwel ieder formaat tafel in betoonlook mogelijk.